Kwalitatieve linkbuilding

Kwalitatieve linkbuilding doe je met goede backlinks die je plaatst op homepages. Dit is wat je als SEO bureau aan je klant wilt aanbieden.

Redactie

Wij bieden homepage advertentieruimte aan die je telkens huurt voor de periode van een jaar. Wij plaatsen de content online en koppelen de URL aan de ankertekst die jij opgeeft. We gaan uit van 1,5 – 2 zinnetjes per zoekwoord. Doordat wij de content handmatig plaatsen weten we dat er kwaliteit wordt geleverd. Nadat we de content hebben geplaatst wordt het domein gecontroleerd op duplicate content.

Domeinen

De domeinen waarop je kunt adverteren hebben allen een TF van 30+, een keurige DA en minimale spam score. Je kunt dit controleren met je eigen tools. De domeinen worden zoveel mogelijk geplaatst op verschillen C-blocks. Het gaat erom dat je moneypages niet worden geassocieerd met private networks. De domeinen zijn opgenomen in de Google-index.

Wil je meer weten hoe je dit kunt zien, dan informeren we je hier graag over. Uit ervaring weten we dat er veel ‘rommel’ te koop is. Bij andere partijen (die we bewust geen collega’s willen noemen) koop je links met beperkte power of een ‘tumor’ aan interne linkverwijzingen. 

Links

De links zijn standaard DO-FOLLOW. Als jouw voorkeur uitgaat naar NO-FOLLOW is dit ook mogelijk. De links die wij aanbieden hebben allen kracht in een bepaalde topic. Wij investeren continue in het op kracht houden van deze domeinen. Het is daarom dat wij geen behoefte hebben aan linkruil. Zo houden we controle op de kwaliteit.

Voorbeeld

Een voorbeeld homepage advertentie domein is www.politiepersberichten.nl.

Backlinks kopen versus huren

Backlinks kopen houdt in dat je éénmalig betaalt voor een permanente link. In de praktijk blijkt dat de linkkracht vaak afneemt, aangezien de verkopende partij er géén belang bij heeft om de domeinen op kracht en zuiver te houden. Het is een bewuste keuze om de homepage advertentieruimte te verhuren. Het is daardoor ook in ons belang een constante kwaliteit te leveren en de domeinen zuiver en op kracht te houden. 

Afbeeldingen

Het is mogelijk om een afbeelding te plaatsen en deze te voorzien van een link en Alt-tekst. Een stukje tekst naast de afbeelding met daarin een link wordt aangerekend als 2 links.

Topic

We hebben domeinen in de topic Business aangezien alles waar geld aan wordt verdiend business is.

Kosten

De prijzen zijn zo berekend, dat jij nog een goede marge kunt maken richting je klanten. Ben je een grote afnemer (minimaal 100 links per maand), dan kunnen we een staffelkorting aanbieden.

Adult, drugs en Gaming

Het is niet mogelijk om adult, drugs en gaming gerelateerde content te plaatsen op de homegpages. Bij linkbuilding van het hoogste niveau wil je alleen links uit een ‘nette’ buurt.

KENMERKEN

 • Content geplaatst door onze redactie
 • Unieke content
 • Copyscape check
 • Unieke C-block ip-adressen
 • Minimale DA = 25
 • Minimale PA = 30
 • Minimale TF = 30 (zuivere topics)
 • Minimale CT = 30
 • CT/FT verhouding = <1
 • Minimale spamscore
 • Maximaal 125 uitgaande links
 • Jaarlijkse betaling
 • Prijs vast voor 2 jaren

Samenwerking

Heb je interesse in een samenwerking, laat dan een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.